VIDEO: Vrhunska gimnastika u Osijeku od 04. do 06.11. za samo 20 kuna!

Od 04. do 06. studenog 2011. godine, Osijek će ponovno biti gimnastički centar svijeta! Treći put zaredom, grad na Dravi je domaćin najboljim svjetskim gimnastičarima i gimnastičarkama.

Od 04. do 06. studenog 2011. godine, Osijek će ponovno biti gimnastički centar svijeta! Treći put zaredom, grad na Dravi je domaćin najboljim svjetskim gimnastičarima i gimnastičarkama  koji će svojim nastupom na Grand prixu Osijek 2011. Žito Challenge Cupu pred uvijek mnogobrojnom osječkom publikom pokušati izboriti što bolji plasman i uvrstiti se u osvajače medalja na ovom prestižnom natjecanju.

I ove godine pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije te tvrtke Žito d.o.o., imat ćemo svi zajedno priliku ponovno vidjeti one najbolje iz svijeta gimnastike, a velika nam je čast najaviti povratak u Osijek gimnastičke velesile svijeta – Kine, čiji će nastup razveseliti mnoge. Pored njih, tu su i uvijek jaki Nijemci, Mađari, Englezi, ali i cijeli niz europskih i svjetskih reprezentacija. U Osijeku će tako nastupiti 25 zemalja.

Nadamo se da će natjecanje u Osijeku postati tradicija, a naša tvrtka pomagati će koliko god može kako bi svim natjecateljima Osijek i Slavonija ostali u čim ljepšem sjećanju, rekao je Marko Pipunić, direktor pokrovitelja, tvrtke Žito.

Ipak, domaćoj publici bit će vjerujemo najzanimljivije vidjeti nastupe hrvatskih predstavnika: Roberta Seligmana, Tomislava Markovića, Filipa Udea, Tijane Tkalčec, Marija Možnika, Tine Erceg i drugih.

Gradonačelnik Krešmir Bubalo je rekao: Toplo se nadam kako će naši dečki i cure ohladiti konkurenciju u Osijeku. Nama je cilj popularizirati bazične sportove i na tome ćemo raditi i u budućnosti.

Dodajmo ovome kako je vrijednost cijele manifestacije više od milijun kuna, a sredstva su osigurana putem sponzora te ostalih prihoda.

CIJENE ULAZNICA I RASPORED NATJECANJA

Cijene ulaznica, u želji da dvorana Gradski vrt tijekom tri dana trajanja natjecanja i ove godine bude dupkom puna, su i više nego popularne i iznose:

KVALIFIKACIJE (petak, 04. studenog, početak u 14.00 sati) – slobodan ulaz

FINALE (subota, 05. studenog, početak u 16.00 sati) – 20,00 HRK

FINALE (nedjelja, 06. studenog, početak u 16.00 sati) – 20,00 HRK

Za djecu mlađu od 7 godina tijekom sva tri dana osiguran je slobodan ulaz, a ulaznice će se moći kupiti na ulazu dvorane Gradski vrt.

NATJECANJE U OSIJEKU DAJE POTPORU JAPANU

Kako se hrvatska gimnastička reprezentacija nedavno vratila iz Japana puna dojmova s netom održanog Svjetskog prvenstva, a vezano za tragediju koja je pogodila japanski narod, namjera  je kroz organizaciju našeg sportskog događaja pružiti potporu Japanu i japanskom narodu te poslati poruku o tome u svijet putem izravnog TV prijenosa.

Ideja je došla nakon iste akcije odrađene na Svjetskom prvenstvu održanom u Tokiju, gdje su svi gimnastčari i gimnastičarke, sudionici natjecanja, na svojim sportskim majicama nosili našiveni amblem potpore pokrajini Tohoku.

Isto tako namjera nam je u obraćanju publici podsjetiti na nemile događaje te pružiti informaciju iz prve ruke da je Japan sigurna destinacija za sve posjetitelje, rekao je Vladimir Mađarević, direktor natjecanja.

Nagradna igra: OSVOJI 5X1 ulaznicu za GP Žito Challenge Cup 2011. u Osijeku

ZAHVALA VOLONTERIMA

Ovim putem organizatori želje zahvaliti svim mladima koji su se i ove godine prijavili za volontiranje na natjecanju. Njihov rad i zalaganje pomogli su da prošlogodišnje izdanje Svjetkog kupa prođe u najboljem redu, a vjerujemo da će tako biti i ove godine. Također, sa zadovoljstvom su najaviti i suradnju s volonterima Crvenog križa Osijek koji će svim natjecateljima, ali i posjetiteljima biti na raspolaganju tijekom trajanja natjecanja.

{youtube}fOYFuyIpAVM{/youtube}

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari