Gimnastičari zahvalili za 2011. i najavili još bolju 2012. godinu!

Treći po redu Svjetski kup u gimnastici Grand prix Osijek 2011. Žito Challenge Cup je iza nas. Osijek je još jednom dokazao da se s pravom može uvrstiti uz bok velikim gimnastičkim kupovima, što po organizaciji samog natjecanja, što po broju natjecatelja i posjetitelja.

Treći po redu Svjetski kup u gimnastici Grand prix Osijek 2011. Žito Challenge Cup je iza nas. Osijek je još jednom dokazao da se s pravom može uvrstiti uz bok velikim gimnastičkim kupovima, što po organizaciji samog natjecanja, što po broju natjecatelja i posjetitelja.

Tim povodom organizatori natjecanja, Gimnastičko društvo Osijek-Žito uputili su pismo zahvale.

I ove godine, zadovoljstvo nam je osvrnuti se na netom završeno natjecanje – prošli vikend Osijek je živio za gimnastiku, broj reprezentacija koje su nas posjetile (uključujući i “povratnika” – veliku Kinu) se povećao u odnosu na 2010. godinu, a naši reprezenatativci i ovaj put su odradili vrhunski posao – Tomislav Marković osvajanjem zlatne, Robert Seligman srebrne, a Tina Erceg i Marijo Možnik brončanih medalja.

Ipak, samog natjecanja ne bi bilo bez pomoći i podrške naših partnera – Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije te tvrtke Žito d.o.o. koji su i ove godine svojim doprinosom omogućili realizaciju ovog velikog sportskog projekta kako za Grad Osijek, tako i za regiju u cijelini.

Pomoć su osigurali i mnogi drugi sponzori i prijeatelji natjecanja te im se na tome iskreno zahvaljujemo.

Zahvala također ide i svim medijima i medijskim pokroviteljima koji su pratili natjecanje i bili dio Grand prixa Osijek 2011.

[span class=camera]FOTO: Svjetski kup u gimnastici – Grand prix Osijek 2011. Žito Challenge Cup[/span]
Također, željeli bismo se zahvaliti svim mladima koji su se i ove godine prijavili za volontiranje na natjecanju. Njihov rad i zalaganje pomogli su da ovogodišnje izdanje Svjetskog kupa prođe u najboljem redu, a vjerujemo da će tako biti i sljedeće godine. Zahvaljujemo se i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Osijek koji su svim natjecateljima, ali i posjetiteljima bili na raspolaganju tijekom trajanja natjecanja.

GRAND PRIX OSIJEK 2012. 

Tek što je završio ovogodišnji Grand prix, možemo najaviti onaj sljedeći koji nam dolazi već za 6 mjeseci. Naime, četvrti Grand prix Osijek održat će se već na proljeće sljedeće godine, točnije od 27. do 30. travnja. Za organizatore i partnere natjecanja mjesta za odmor nema, budući da već sada kreću s organizacijom sljedećeg izdanja Svjetskog kupa u Osijeku.

Nadaju se i vjeruju da će i u 2012. godini Grad Osijek te Gimnastičko društvo Osijek-Žito, kao izvršni organizator natjecanja, opravdati očekivanja natjecatelja i posjetitelja i još jednom pokazati da je Osijek – grad gimnastike.

Vidimo se na Grand prixu Osijek 2012.!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari