Polleo i Šain zajedno po zlato na Olimpijadi u Londonu

Polleo Sport sklopio je sponzorski ugovor sa hrvatskim olimpijcem i svjetskim veslačkim prvakom, Davidom Šainom.

Riječ je o godišnjem ugovoru na temelju kojeg David dobiva na korištenje dodatke prehrani brandova MVP i Optimum Nutrition, te daljnju podršku u ostvarivanju vrhunskih rezultata. Ovim dogovorom David će u jeku priprema za Olimpijske igre u Londonu imati partnera koji je usko specijaliziran za sportsku prehranu.

Drago mi je da je Polleo Sport prepoznao veslanje u Osijeku kao grad i sport gdje postoji ogroman potencijal za stvaranje prvaka, samo im ekonomska situacija otežava razvoj. Stoga, hvala Polleo Sport-u što me je odlučio podržati u mojim nastojanjima da budem najbolji na Olimpijadi gdje mi je cilj zlatna medalja – kaže David.

David je tako postao dio Polleo Sport teama, u kojem se već nalaze renomirana imena body buildinga i borilačkih sportova, kao što su: Nikola Prugovečki (prvak RH u BB), Roni Kovačić (Mr Universe), Zelg Galešić (Cage Rage MMA prvak) i Luka Leško (Judo, 17 puta prvak Hrvatske) i osječanin Tibor Ferenc.

Polleo Sport je specijalizirana trgovina za sportsku prehranu i putem ovog i sličnog sponzorstva žele pomoći mladim i perspektivnim sportašima. Čestitke Polleo-u, a Davidu želimo puno uspjeha na Olimpijadi.

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari