Završnica PH u biljaru ovog vikenda u Planu B

Završni turnir PH u tekućoj sezoni, Masters 2011 odigrat će se ovog vikenda (8. – 11. prosinac) u Osijeku.

U sljedeća dva tjedna riješit će se sve nedoumice oko poretka seniorskog PH u pool biljaru, ali i doznat tko je novi klupski prvak Hrvatske. Završni turnir PH u tekućoj sezoni, Masters 2011 odigrat će se ovog vikenda (8. – 11. prosinac) u Osijeku (Plan B).

Osječki BK Plan B ugostit će ponajbolje hrvatske igrače biljara koji će se kroz tri dana boriti za titulu prvaka države u pojedinoj disciplini, ali i za prestižnu titulu ukupnog pobjednika Cro toura, seniorskog PH. Osim borbe za naslove prvaka u pojedinim disciplinama biti će zanimljivo gledati može li netko od igrača uhvatiti posljednji vlak za plasman u reprezentaciju koju sljedeće godine očekuju nastupi na prvenstvu Europe.

U Splitu i Zagrebu će se odigrati i završnica 2. lige koja se igra po regijama dok će se u Osijeku pobjednik 2. lige saznati sljedeći tjedan. U regiji Istok vjerovatni pobjednik se već zna ali u Regiji Jug i Sjever će se o pobjedniku odlučivati sve do posljednjeg meča. Vrh 2. lige Sjever i Jug čine igrači međusobno bodovno gotovo poravnati.

Raspored:

Masters PH – straight (polufinale i finale u petak oko 17h), osmica (polufinale i finale oko 19h), devetka (finale i polufinale oko 19h) – svaka disciplina će od četvrt finala biti praćena live txt na biljar.wordpress.com

Subota 21h (Osijek) – dvoboj Sjever vs Jug

Masters 2. liga – početak subota u 10h

Ždrijeb:

Masters PH: straight (srijeda 16h), osmica (petak), devetka (subota), desetka (15. prosinac)

Masters 2. liga: Sjever i Jug (petak, 9. prosinac), Istok (15. prosinac)
 

Aktualnosti s turnira možete pratiti na službenim stranicama Hrvatskog biljarskog saveza.

Tekst: Biljar.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari