Održan Croatia Cup 2011. – Borilački spektakl u Osijeku

Vrhunski događaj borilačkog sporta proteklog vikenda zadovoljio je brojnu publiku u dvorani Gradski vrt, a Osječani su pokazali kako vole ovakvu vrstu sporta i kako bi sličnih priredbi u gradu trebalo biti češće.

Kako su organizatori i najavljivali organizacija natjecanja Croatia Open Božićni kup potpuno je uspjela a u cjelodnevnom programu borilačkih mečeva nastupilo je više od 600 boraca iz 7 europskih zemalja.

Klub domaćin Sveti Duh iz Osijeka pod pokroviteljstvom grada Osijeka doveo je priznata imena i osvajače medalja s najvećih natjecanja u kickboxu a među njima bio je i predstavnik kluba domaćina Luka Šimić, koji je prema očekivanju osvojio 1.mjesto u kategoriji do 86.kg, a Luka je bio i najbolji borac i diciplini Low Kicka.

Članovi osječkog HUS-a bili su najbolji u light contactu a središnji događaj borilačke priredbe bio je i boks meč Osječanina Ante Čepe i Bosansko hercegovačkog reprezentativca Kučuka.

Meč je nakon zanimljive 3 runde završio bez pobjednika, a Čepo nije bio u najboljem izdanju jer je dan ranije završio na Hitnoj, no ipak je stusnuo zube i izdržao borbu i to bez poraza.

Koliko je bila značajna ova borilačka priredba svjedoči i to što je njoj nazočio predsjednik Svjetske kickboxing Federacije Eni Falsoni. Palac gore za organizatore, a publika se nada, kako će nešto slično u Osijeku uskoro i ponoviti.

kickbox_

Pogledajte: FOTO: Croatia Cup 2011. – Borilački spektakl u Osijeku

Tekst i video: STV
Foto: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari