Prvi put u Hrvatskoj dodijeljene nagrade za najbolje ekstremne sportaše

Prošle subote, po prvi put u Hrvatskoj dodjeljene su DNA Awards, nagrade namijenjene najboljim domaćim ekstremnim sportašima.

U svrhu promicanja esktremnih sportova DNA portal (http://dna.com.hr/) je pod pokroviteljstvom Nokie u zagrebačkom Kinu Europa, održao dodjelu nagrada našim najboljim ekstremnim sportašima. Program dodjele nagrada vodio je već svima poznati voditelj, Mario Petreković, koji je svojim humorom razbio napetost i isčekivanje te opustio atmosferu.

Kroz glasovanje, koje je trajalo mjesec dana, obuhvaćeno je 7 ekstreme-sport kategorija, 30 sportaša i 5 dugometražnih filmova, a broj prikupljenih glasova iznosio je oko 7 243, time ukazujući na velik interes i posjećenost portala te samog natjecanja.

Iako se natjecanje odvijalo puno dalje od našega grada, za prestižne titule nominirana su čak 3 osječana. U kategoriji za najboljeg BMX ridera, uz ostale, nominirani su Igor Vukadinović (Poki) te Tomislav Radić, a u kategoriji za najbolji extreme sport film, Krunoslav Dundović sa videom “Fields. Iako su ovi dečki do sada postizali sjajne rezulate,osvajali brojne nagrade te osječku “extreme sport” scenu uspjeli podići na veću razinu, kući se sa vrlo vrijednom nagradom i titulom vratio samo jedan od njih.

Kako se kaže,jedan ali vrijedan, Krunoslav Dundović, osječanima poznatiji kao Kićo, osvojio je prvo mjesto u kategoriji za najbolji extreme sport film. U konkurenciji od još 4 dugometražna filma (All in,Spečn,Vajt,Skate Forever) čini se kako je Kićin video pod nazivom “Fields” osvojio publiku te čitatelje DNA portala i tako našeg Kiću opremio vrijednim nagradama koje će mu zasigurno biti od velike pomoći pri pravljenju daljnjih projekata.

Zašto je ovaj video odnio titulu najboljeg extreme sport filma svih vremena, možete pogledati upravo ovdje:

http://vimeo.com/5072044

Tekst: Mirna Čulo (SiB.hr)
FOTO: DNA portal 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari