Gimnastički Grand prix Osijek 2012 [detaljan raspored natjecanja]

Osvajači europski, svjetskih i olimpijskih medalja hvataju formu za nadolazeće europsko prvenstvo u gimnastici i Olimpijske igre upravo u Osijeku, a među njima svoje će mjesto naći i naši predstavnici.

Osvajači europskih, svjetskih i olimpijskih medalja hvataju formu za nadolazeće europsko prvenstvo u gimnastici i Olimpijske igre upravo u Osijeku, a među njima svoje će mjesto naći i naši predstavnici.

Predvođeni osječkim snagama Markovićem i Seligmanom pokušati će i ove godine doći do mjesta na postolju. Najavili su to i na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Za Hrvatsku će još vježbati: Tina Erceg, Tijana Tkalčec, Ema Kajić i Stella Petran u ženskoj konkurenciji te Filip Ude, Marijo Možnik, Marko Brez te još jedan Osječanin Andrej Korosteljev.

Natjecanje započinje već danas u 14 sati, a nastavlja se finalima koja su na rasporedu u subotu i nedjelju od 15.30 sati. Ulaz na finalna natjecanja iznosi 20,00 kuna, dok je ulaz na današnje kvalifikacije besplatan. Napominjemo kako djeca mlađa od 7 godina sve dane natjecanja imaju besplatan ulaz.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Gradski vrt.

Grand prix Osijek Žito Challenge Cup svake godine je sve kvalitetnije organizirano čemu svjedoči i sve veći broj prijavljenih zemalja pa vas pozivamo da podržite sve natjecatelje, a među njima posebice naše Osječane.

Vidimo se u dvorani Gradski vrt!

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari