Rock ‘n’ roll: Lucija Župan i Ivan Lazić na pobjedničkom postolju

12.5.2012. u Slavonskom Brodu je održano 21. Prvenstvo Republike Hrvatske u Akrobatskom rock 'n' roll-u. Plesni klub ''Kick'' je sudjelovao u 3 kategorije: Mini formacije 2 ,Mini i Seniori C.

12.5.2012. u Slavonskom Brodu je održano 21. Prvenstvo Republike Hrvatske u Akrobatskom rock ‘n’ roll-u. Plesni klub ”Kick” je sudjelovao u 3 kategorije: Mini formacije 2 ,Mini i Seniori C.

U kategoriji Mini nastupali su Doris Marjanović i Ivan Đapić i unatoč velikoj konkurenciji osvojili su 16. mjesto. U kategoriji Mini formacije 2 nastupila je formacija BUTTERFLYS osvojivši 11. mjesto. Formaciji je ovo drugo natjecanje u životu, a u formaciji su plesale: Larisa Jakopić , Lara Kugler , Kristina Lenger , Petra Štrbik , Anita Huzanić i Martina Marjanović.

U Seniorskoj C kategoriji su plesali Lucija Župan i Ivan Lazić i unatoč jakoj konkurenciji popeli su se na pobjedničko postolje osvojivši 3. mjesto. Sveukupnim rezultatima pokazali smo Hrvatskoj rock ‘n’ roll sceni da Osijek ima odlične plesače, ali vrijeme Akrobatskog rock ‘n’ roll-a u Osijeku tek dolazi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari