FOTO: Osječani pomeli konkurenciju i u Gospiću

U Gospiću je jučer održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju grappling načinom za juniore i seniore, a Osječki borci su konkurenciju ostavili daleko iza sebe.

Hrvački klub Osijek ukupno je zauzeo drugo mjesto, ispred njih je bio jedino hrvački klub Trešnjevka iz Zagreba, unatoč tome što je Osječki klub imao dvije zlatne medalje više, no prevagnula je činjenica da su Zagrepčani imali veći broj brončanih medalja! Titula najboljeg borca turnira pripala je Ivici Tadijanovu koji je osim drugog mjesta u kategoriji -92 kg zauzeo 1. mjesto u apsolutnoj kategoriji. 

Briljirao je i junior Domagoj Čenan osvojivši prvo mjesto u juniorima -62 kg i u seniorima -69 kg.

Vedran Orkić i dalje nastavlja s fantastičnim rezultatima te je u Gospiću zauzeo 2. mjesto -84 kg, u finalu je prepustio pobjedu starijem klupskom kolegi Miri Erkapiću.

Dominik Livaja bio je 3. -92 kg.Saša Milinković bio je 2. -100 kg, a prvo mjesto u toj kategoriji zauzeo je također Osječki borac Goran Vidaković, koji je još bio drugi u apsolutnoj kategoriji.

Osječki hrvači ističu kako za njih nema ljetne stanke već slijede pripreme za Europsko prvenstvo u Bruxelles-u od 27.-30. 6., a pravo nastupa za reprezentaciju su stekli upravo na natjecanju u Gospiću.

Želimo im puno uspjeha na Europskom prvenstvu i nadamo se da će se i od tamo vratiti s medaljama.

Tekst: J. Žanić (SiB.hr)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari