U Krčeniku održan drugi turnir u badmintonu

Dana, 10.lipnja 2012. godine, u Krčeniku, Udruga mladeži "Dalmatinac" organizirala je drugi turnir u badmintonu. Udruga djeluje na podučju općine Podravske Moslavine i kroz svoje aktivnosti okuplja sve mlade sa područja općine i okolice.

Dana, 10.lipnja 2012. godine, u Krčeniku, Udruga mladeži “Dalmatinac” organizirala je drugi turnir u badmintonu. Udruga djeluje na podučju općine Podravske Moslavine i kroz svoje aktivnosti okuplja sve mlade sa područja općine i okolice.

Turnir je započeo okupljanjem u 13 sati sa prijavama igrača. U prvom djelu sudjelovali su igrači mlađi od 12 godina, a kasnije su nastupali stariji.

Taj dio turnira igrao se do 19 sati, zahvaljujući velikom broju prijavljenih igrača. Nakon toga, također podijeljene su nagrade i priznanja.

Što se tiče pobjednika, nositelj prošlogodišnjeg turnira, Hrvoje Marinović, obranio je naslov, a čestitali su mu svi članovi Udruge.

Također, Udruga se zahvaljuje i svim sponzorima, te svima onima koji su na bilo koji način pomogli kako bi se turnir mogao održati. Udruga mladeži “Dalmatinac” iz Krčenika od mjeseca siječnja 2012. godine provodi i projekt pod nazivom Glazbena edukacija” u suradnji sa Županijskim Savjetom mladih Osječko-baranjske županije. 


Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari