Odličan uspjeh osječkih taekwondo predstavnika u Bugojnu

Ovaj vikend održan je drugi memorijalni turnir u borbama pod imenom "Tarik Ljubuškić Tare" u Bugojnu, Bosna i Hercegovina. Na natjecanju je sudjelovalo 222 natjecatelja iz 18 klubova iz Bosne i Hercegovine, te kao jedini predstavnik Hrvatske, taekwondo klub "Osijek".

Ovaj vikend održan je drugi memorijalni turnir u borbama pod imenom “Tarik Ljubuškić Tare” u Bugojnu, Bosna i Hercegovina. Na natjecanju je sudjelovalo 222 natjecatelja iz 18 klubova iz Bosne i Hercegovine, te kao jedini predstavnik Hrvatske, taekwondo klub “Osijek.

Tkd klub “Osijek sudjelovao je sa sveukupno 4 natjecatelja, 1 u mlađim kadetima, 1 u juniorima i 2 u kadetkinjama.

Kao mlađa kadetkinja nastupala je Lucija Bede u kategoriji do 39 kilograma, koja je uvjerljivim pobjedama osigurala zlatnu medalju.

U juniorima nastupa Ivan Filipović u kategoriji do 63 kilograma, koji također uvjerljivim pobijedama dolazi do zlatne medalje. Svojim uvjerljivim borbama sebi osigurava laskavu titulu najboljeg juniora turnira.

U kategoriji kadetkinja nastupaju Alena Vekić koja osvaja srebrnu medalju izgubivši u finalu tijesnim rezultatom i Laura Zahirović, koju zbog nedostatka natjecateljica u svojoj -44kg kategoriji, prebacuju u -47kg kategoriju. No, čak i u višoj kategoriji, Laura pokazuje da je nadmoćnija od svih protivnica te uvjerljivim pobjedama osvaja zlatnu medalju.

Zlato i srebro Laure i Alene u kadetkinjama osiguravaju tkd klubu “Osijek” ukupno prvo mjesto u kadetkinjama.

Lauri je ovo bila posljednja provjera spremnosti prije skorašnjeg odlaska na Svjetske dječije igre u Daegu Južna Korea, polovinom slijedećeg mjeseca.Uz Lauru na Svjetskim dječijim igrama nastupaju još i Mia Edl i Rea Bede.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari