VIDEO: Bjelica i Mekovec pobjednici Osijek Opena 2012

Finalnim nastupima u obje konkurencije završen je 4. po redu osječki teniski futures Osijek Open 2012. godine. Pobjednici su bili očekivani, barem u muškom djelu turnira no u svakom slučaju Futures je ponovno potvrdio vrijednost i kvalitetu koju opravdava dodjeljene mu epitete ponajboljeg turnira u Hrvatskoj.

Završeno je 4. izdanje ITF Futuresa Osijek Open ove godine i pod nazivom 70. otvoreno prvenstvo Slavonije i Baranje u tenisu.
Turnir vrijedan 10 tisuća dolara ukupnog nagradnog fonda u muškoj konkurenciji osvojio je Ivan Bjelica član teniskog kluba Osijek pobjedivši u finalu Aldina Šetkića sa 6:3, 6:2.
Isto tako u ženskoj konkurenciji mlada 17. godišnja čakovčanka Iva Mekovec uvjerljivo je pobjedila prvu nositeljicu Čehinju Katerinu Kramperovu sa 6:1 6:2.
Kramperova se i ozljedila u finalu pa je Iva iako zasluženo došla do lakšeg trijumfa. Na svečanosti zatvaranja turnira si su iskazali veliko zadovoljstvo nastupom igrača ali i organizacijom a teniski entuzijasti najavili su i još kvalitetniji turnir s bogatijim nagradnim fondom u sljedećim sezonama.

VIDEO:

TEKST: STV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari