Kickboxing klub Gladiator iz Osijeka poziva nove članove

 Kickboxing klub Gladiator iz Osijeka je klub miješanih borilačkih vještina s najvećim naglaskom na kickbox. 2005. godine osnovao ga je Slobodan Panjkov, trofejni trener, sudac i osnivač Hrvatskog kickboxing saveza koji je ujedno i danas trener u klubu.

Kroz klub je prošlo više od 600 sportaša od kojih su mnogi ostvarivali značajne uspjehe na raznim natjecanjima i prvenstvima. Klub djeluje na lokaciji Vijenac Kraljeva Sutjeske u atomskom skloništu koje je potpuno opremljeno i zadovoljava svim standardima kickboxa. Uz vreće za udaranje i ring, u sklopu kluba se nalazi i teretana koju članovi mogu koristiti. U klubu je cilj promicati sport, kulturu zdravog življenja i opuštanje kroz trening i rekreaciju.

Treninzi se sastoje od stezanja i razgrijavanja, učenje raznih borilačkih i kickboxing tehnika te vježbi snage te smatramo da je trening izvrsni “ispušni ventil” i odstranjivač stresa. U klubu su članovi koji bave sportom isključivo rekreativno, dok postoje oni koji se bave i natjecateljski što kroz određeno vrijeme svaki član može birati. Dobna granica za početak treniranja ne postoji te su svi dobrodošli.

Kontakt za upis novih članova: 097/ 911 – 7516, Slobodan
095/ 523 – 9227, Marin

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari