Nova dvoranska karate sezona u KK Kuna Mitsubishi

 Počeli su treninzi u novoj školskoj godini u KK Kuna Mitsubishi.
Mjesto: OŠ Dobriše Cesarića, Neretvanka ulica 10 u Osijeku. Upis novih članova je u školskoj dvorani.

Osječki karate klub Kuna u novoj školskoj godini počeo je s treninzima u dvorani osnovne škole ” Dobriše Cesarića”. Treninzi za sve polaznike održavat će se ponedjeljkom i petkom od 18.00-19.30, doduše za napredne i natjecatelje pored spomenuta dva termina bit će još dva i to utorkom i četvrtkom u dvorani Gradski vrt.
Također od nove sezone KK Kuna Mitsubishi održavat će treninge srijedom u OŠ August Šenoa.

Svako putovanje počinje prvim korakom…
…a prvi korak u Karate klubu Kuna je vrlo jednostavan: dovedite svoje dijete na lokaciju treninga u osječku OŠ ” Dobriše Cesarića” i javite se treneru koji će Vas uputiti na daljnje korake. Svako dijete već pri prvom posjetu klubu može početi s vježbanjem, sve što treba ponijeti jest kratka majica, donji dio trenirke ili kratke sportske hlačice (može ponijeti i bočicu s vodom i ručnik). Ako procijenite da bi to bilo previše za prvi puta, možete slobodno pogledati prvi trening, jedino valja imati na umu da je za dijete najbolje uključiti ga u proces škole karatea što ranije u sezoni (na početku školske godine).

Donja dobna granica pristupnika u KK Kuna je 5 godina starosti, no i mlađa se djeca mogu pokusno priključiti treningu i uključiti u karate školu ako trener procijeni da ono može pratiti program. U Klubu imaju već nekoliko slučajeva da su upravo najmlađe curice i najmlađi dječaci pokazali najveći talent i želju za vježbanjem.

Dodatne informacije možete dobiti na mail: karateklubkuna@gmail.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari