VIDEO: Gradski derbi pripao Vodovodu!

Osječki stolnoteniski prvoligaši međusobno su u gradskom derbiju odmjerili snage u gradskom derbiju na početku nove sezone Superlige.

Uspješniji je bio stariji prvoligaš Vodovod Osijek koji je svladao Olimpija Jasaku sa 4:1.

U dvorani Gradski vrt Vodovod Osijek zaskuženo je s 4:1 slavio protiv Donjogradske Olimpije Yakasa i tako najavio zanimljivu borbu za gradski primat i u novoj sezoni. Igrači trenera Vlade Bertovića odlično su igrali, a gostima prepustili tek jedan meč kojeg je osvojio iskusni Atiković u dvoboju sa mladim Mihaljevićem.

Prije toga Slamek je bio uvjerljiv u nastupu s Kneževićem, iako je Olimpijin igrač osvojio jedan set. Zovko je bio bolji od Borbaša s 3:1 a Vodovod Osijek slavio je i u paru s kombinacijom Slamek Zovko protiv Kneževića i Atikovića.

Bilo je 3:0 za Vodene a s istim rezultatom po poenima još uvjerljivijom igrom najbolji pojedinac susreta Filip Slamek svladao je Damira Atikovića.

Vodovod Osijek tako je stekao prednost na početku sezone, a cilj oba osječka prvoligaša naravno je stabilizacija rezultata i plasmana u sredini ljestvice. U sljedeću subotu oba osječka kluba bit će u 2. prvenstvenom kolu domaćini sastavu Kutine.


Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari