VIDEO: Memorijal Matije Gregića opravdao očekivanja

Stolnoteniski klub Olimpija svake godine organizira Memorijalni turnir u spomen na Matiju Gregića, vrhunskog trenera tog sporta. I ove godine turnir je opravdao očekivanja i epitet jednog od najmasovnijih u Hrvatskoj.


15. memorijal Matije Gregića po prvi put održava se u sportskoj dvorani Gradski vrt. Natjecatelji i organizatori imali su vrhunske uvjete, a velik broj djece na čak 14 stolova u dva dana natjecanja borio se za primat najboljih. Glavni cilj Memorijala Gregić naravno je promocija i popularizacija ovog sporta kod najmlađih. Osijek je jedan od gradova koji sigurno ima budućnost u njemu, jer velik broj djece aktivno trenira u klubovima, ponajviše prvoligašima Olimpiji i Vodovod Osijeku.

Iako je Matija Gregić bio vrhunski trener u radu s mladima i dana su Osijeku nastavljaju njegovu tradiciju i dobar rad u omlasinskim školama. Stoga u budućnosti vrijedi očekivati nove vrhunske igrače stolnog tenisa, među kojima su neki upravo na Memorijalu Matije Gragića počeli svoj put u sportskoj karijeri.

Opširnije pogledajte u VIDEO prilogu STV-a
VIDEO:

IZVOR: www.stv.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari