Tea Šojat briljirala u Slavonskome Brodu

U subotu, 13. listopada u Slavonskom Brodu održan je 19. memorijalni karate kup Slavonski Brod 2012. na kojemu je sudjelovala i članica Karate kluba Osijek Žito – Tea Šojat.



Tea je nastupila u konkurenciji seniorki pojedinačno te izvedbom kate Unsu kao i kate Kanku sho uvjerljivim rezultatom 5:0 briljirala u oba meča.

“Ovo je Tein prvi nastup u pojedinačnoj konkurenciji nakon intenzivnog rada u kata timu. S obzirom da naš kata tim ove godine nije uspio ući u reprezentaciju, ostaje nam dovoljno vremena za pojedinačne pripreme. Tea je tek ušla u seniorsku konkurenciju koja je u nas vrlo snažna – istaknimo samo Mirnu Šenjug i Vlatku Kiuk, nositeljice brojnih medalja s međunarodnih natjecanja – tako da ove sezone ništa osobito ne očekujemo. No, s obzirom na Teinu darovitost i rijetke motoričke i tjelesne sposobnosti, vjerujem da će ona naći svoje mjesto i u novoj konkurenciji” optimističan je njen trener Dražen Gorjanski.



Sljedeća provjera slijedi za tjedan dana na vrlo jakom međunarodnom turniru TOP TEN koji će se održati 27. listopada u Zagrebu.

Foto: Jasmina Gorjanski

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari