Rezultati Judo kluba Mladost na turnirma u Zagrebu i Beočinu

Članovi Judo kluba Mladost  nastupili su proteklog vikenda na turnirima u Zagrebu i u Beočinu (Srbija). Donosimo njihove rezultate.

ZAGREB OPEN, 13. listopada 2012., Zagreb (Podsused)

Na velikom međunarodnom turniru u Zagrebu koji je kriterijski turnir( boduje se za HRVATSKI SUPER KUP) nastupio je 431 natjecatelj iz 50 klubova (10 zemalja). Najbolje rezultate ostvarili su kadet Branimir Kunčak osvojivši srebro u kategoriji do 73 kg te dječaci Orlando Horak srebro do 50 kg i Matej Mlinarević broncu do 55 kg.

Hrvoje Kunčak, Filip Đaković, Hrvoje Zrinski, Ian Česko i Ivan Nikšić ostali su korak do medalje te se plasirali na 5. mjesto.

TROFEJ BEOČINA (SRBIJA), 13.10.2012.

Članovi Judo kluba Mladost  nastupili su proteklog vikenda i na međunarodnom turniru u Beočinu. Sudjelovalo je preko 500 natjecatelja iz 47 klubova (5 zemalja).

Od naših predstavnika najveći uspjeh, s četiri pobjede, ostvarila je Leonarda Horak osvojivši zlato u kategoriji do 28 kg. Treće mjesto osvojila je Nika Katić u kategoriji do 34 kg dok se njezin brat Ivan Katić plasirao na 5. mjesto u konkurenciji dječaka do 25 kg.

Nastupili su još Luka Katić i Stella Lovaković koji su ovaj put ostali bez plasmana.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari