Nastavak previranja u VK Iktus, David Šain nema gdje trenirati

Nakon neslavne sjednice Veslačkog kluba Iktus, koja je održana prije mjesec dana strasti u ovom klubu se i dalje ne stišavaju.

Naime, David Šain, osvajač srebrne olimpijske medalje nije mogao odraditi predviđeni trening na ergometru. Svoju priču oko zadnjih događanja u veslačkom klubu ispričao je za Glas Slavonije:

Napišite da nemam uvjete za održavanje redovnog treninga predviđenog programima rada u mom klubu, ali i na razini HVS-a. Nakon polusatnog istrčavanja kilometara, želio sam na ergometru odraditi test na 6.000 metara, uz slider (slajder), malo veslačko pomagalo koje zahtijeva posve ravnu podlogu. Mučio sam se, mučio, nisam to sve mogao montirati i shvatio sam da ću ostati bez treninga. I zato vas zovem! Znate, moram reći da mi je sasvim svejedno hoće li predsjednik biti Srb ili Mirna (Rajle Brođanac, nap.a.), ali i ja i klupski koleg(ic)e zaslužili smo optimalne uvjete, a ne da radimo okruženi prašinom, u teretani s propuhom, u prljavim svlačionicama, ispričao je za Glas Slavonije srebrni olimpijac poprilično uzrujan i povišenim tonom.

Šainov trener Branimir Steiner zastupa stav da predsjednik Srb treba otići s pozicije predsjednika VK Iktus, napominje kako se sadašnji predsjednik bavi bavi politikom, vodi razne konvencije i predizbornu kampanju, a Klub je prepustio sedmorici svojih klimoglavaca koji nisu učinili baš ništa u smislu poboljšanja uvjeta za rad!

Dok Srb na ove događaje ima sasvim drugačiji pogled, između ostalog ističe kako se Stainer previše bavi politikom, a ne svojim trenerskim poslom.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari