Besplatni tečaj samoobrane za osnovnoškolce

Želite li da Vaše dijete nauči nešto o samoobrani u zabavnom i prijateljskom okruženju? Želite li da umjesto pred računalom, vrijeme provede u igri sa svojim vršnjacima ili možda ostane u ovom brzorastućem i zaista zanimljivom sportu? Želite li da Vaše dijete dobije dozu samopouzdanja u kritičnim situacijama?


Klub Brazilske Jiu Jitse ”Osijek’
‘ u suradnji sa Savjetom mladih grada Osijeka drugu godinu za redom organizira potpuno besplatni praktični tečaj samoobrane u opuštenoj, obiteljskoj atmosferi. Polaznici će uz tjelesnu aktivnost naučiti kako izgraditi samopoštovanje i što je još važnije obraniti se od potencijalnih bullya(nasilnika).

Tečaj se bazira na tome da se djeca nauče braniti sa praktičnim tehnikama jiu jitse, koje podrazumjevaju da fizički manja osoba pravilnim korištenjem tehnike može savladati većeg protivnika, bez korištenja udarac, ali i što je još važnije da se u samom početku uopće izbjegava dovođenje u takve situacije!

Tečaj počinje u ponedjeljak 10.prosinca 2012. godine s početkom u 18 h,Vukovarska ulica 43 (pored Laterana). Tečaj će se narednih mjesec dana odvijati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 h.

Voditelji tečaja su treneri s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom. Svoje dijete možete prijaviti preko Facebook profila Savjeta mladih grada Osijeka,na kontak broj voditelja Andreja Jovanovića: 097/737-8654 ili u terminima tečaja na licu mjesta.

Tekst: SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari