Kettlebell seminar u Dardi

Zbog puno upita iz Baranje vezano za treninge kettlebella članovi Martial Artsa odlučili su pokrenuti podružnicu i u Dardi. Ovom prilikom pozivamo sve da nam se pridruže na seminaru koji će ujedno biti i početak rada podružnice Darda. Prijave za seminar se primaju do petka u 22 h. Prijaviti se možete na broj 091 582 04 13 (Dragan) ili na mail martial.arts.osijek@gmail.com.

563614_290278317742593_692595064_n.jpg

Nakon seminara treninzi će se održavati redovito 3 puta tjedno.
Detaljnije informacije na www.martial-arts.com.hr

[blockquote]** VIŠE INFORMACIJA **

Ako želite izgubiti višak kilograma i poboljšati tjelesnu spremnost, kettlebell vježbom sigurno ćete smršavjeti, utegnuti postojeću mišićnu masu, povećati mišićnu masu kod muške populacije vježbača te skladno oblikovati tijelo kod ženske populacije.

Kettlebell nema ljubitelje samo u muškom dijelu populacije, sve više žena odlučuje se za taj način vježbanja. Treningom kettlebell-ima nećete postići razvoj mišićne mase što svakako odgovara ženama. Ženska populacija učvrstit če bokove, bedra, leđa, stomak, i ruke, koža više neće biti opuštena, izgubit ćete dojam mlohavosti mišića i svakako če te se osječati zdravije i veselije.

Kako god, kettlebell je alat koji može promijeniti vašu konstituciju (široka ramena, izraženi leđni mišići, žilave ruke, snažne noge i isklesan trup), učiniti vas izdržljivijima i samouvjerenijima.

** Kontakti **
+385 91 582 04 13 – Dragan Franjković
kontakt@martial-arts.com.hr

www.martial-arts.com.hr

Pozivamo Vas da pregledate galeriju kako bi se upoznali s radom centra za borilačke vještine Martial Arts Osijek. Posjetite galeriju na ovoj web adresi ispod navedenoj.

http://martial-arts.com.hr/category/galerija/

[/blockquote] 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari