FOTO: Plivačko natjecanje ŠSD osnovnih škola

>> FOTO: Plivačko natjecanje ŠSD osnovnih škola

Jučer je na Gradskim bazenima u Osijeku u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza održano poluzavršno natjecanje školskih sportskih društava osnovnih škola regije ISTOK u plivanju za djevojčice i dječake.

Provoditelj je bio Školski športski savez Osječko-baranjske županije, a domaćin natjecanja bila je OŠ Mladost iz Osijeka.

Predsjednik Školskog športskog saveza Osječko-baranjske županije, gospodin Zlatko Kraljević i predstavnik Hrvatskog školskog športskog saveza, gospodin Marko Soldo uručili su pehare i priznanja najuspješnijim školskim sportskim društvima.

Pobjednici ŠSD AGMA iz Vinkovaca (dječaci) i ŠSD MLADOST iz Osijeka (djevojčice) predstavljat će regiju ISTOK na završnici natjecanja, Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske, krajem travnja u Poreču.

Učenik-novinar na natjecanju bio je Antonio Šimić iz OŠ Mladost iz Osijeka. Njegovo izvješće s natjecanja u plivanju bit će objavljeno na službenoj Facebook stranici i profilu Hrvatskog školskog športskog saveza, a o kvaliteti njegovog rada svjedočit će broj osvojenih LIKE-ova. Na taj način Antonio ima mogućnost besplatnog sudjelovanja i izvještavanja sa Državnog prvenstva školskih sportskih društava te osvajanja vrijednih nagrada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari