Osječki taekwondoaši ostavili zapažen trag na turniru ‘Vinkovci open 2013’

U subotu je održan drugi po redu Vinkovci open u organizaciji taekwondo kluba Sajnami iz Vinkovaca. Na natjecanju su nastupili borci iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Osječki taekwondoaši ostavili su zapažen trag u svim kategorijama. U nikad brojnijem sastavu, 31 prijavljen borac, taekwondo klub Osijek u ukupnom plasmanu zapisao se na drugom mjestu.

Prvo mjesto odnose mlađi kadeti Filip Zahirović, Franko Pollak i Tara Šalić, kadeti Filip Jelošek, Denis Bakunić, Hana Marković i Laura Zahirović, te juniori Matija Šarić i Dorian Zorić.
“Srebrni” su proglašeni kadeti Marko Biškić, Rea Bede te seniorka Marina Džapo.

Treće mjesto ukupnog poretka zasluženo kući odnose mlađi kadeti Ivan Balaž, Ivan Marjanović, Matija Pavičić i Ena Jelošek i kadeti Leo Lang, Hrvoje Balaž, Lucija Bede, Mateja Šuvak i Mia Edl.
Svojim dobro odrađenim borbama, Hana Marković biva proglašena za najbolju kadetkinju turnira, a Dorijan Zorić najboljim juniorom turnira.

Osim borbenog dijela natjecanja, provedeno je i natjecanje u tzv. “Kick kategoriji” u kojem je cilj napraviti što više udaraca u vreću s elektronskim brojačem na sebi u 20s. Prvo mjesto naši najmlađi odnose Leona Grgić i Luka Pollak (2005.godište) te Helena Budiša (2007.), drugo mjesto pripada Borni Jerkoviću (2007.) te Martini Ursi (2006.) i Sari Dujanović (2005.) te treće mjesto osvaja Lucija Branković (2005.) zbog kojeg klubu donose prvo mjesto u ukupnom poretku u “kick-u”!

U borbama za medalju ostali su Tin Antoljak, Toni Grcić, Ivan Branković, Patrik Grgić, Simon Lipovac, Zvonimir Konjević, Dino Lang, Josip i Luka Grabar, Alena Vekić i Borna Kufner.

Nekima prvi turnir u taekwondo životu, nekima još jedan u nizu. Bilo kako bilo, testiranje novih taktika borbe je provedeno. Slijedi nastavak treniranja, znoja i brojnih sati rada koji se nikad ne zapisuju kao višak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari