9. Osječki Ferivi polumaraton

Maraton klub Hrvatski sokol u nedjelju će biti domaćin devetog po redu polumaratona. Osječko Ferivi polumaraton okupiti će dosad najveći broj natejcatelja, a uz glavnu utrku dužien 21,1 kilometar  održati će se još dvije utrke, ona građane pon nazivom "Jel trčiš lega?", duga 5 kilometara, te utrka za djecu.

Maraton klub Hrvatski sokol u nedjelju će biti domaćin devetog po redu polumaratona. Osječko Ferivi polumaraton okupiti će dosad najveći broj natejcatelja, a uz glavnu utrku dužine 21,1 kilometar  održati će se još dvije utrke, ona građane pon nazivom “Jel trčiš lega?”, duga 5 kilometara, te utrka za djecu.

Organizatori ističu kako je velik broj prijavljenih za utrku građana, već više od 300, a prijaviti se mogu svi na licu mjesta na dan utrke na Trgu Ante Starčevića.

Grad Osijek i Županija Osječko-baranjska sudjelovati će u organizaciji, a grad je za ovu sportsku manifestaciju izdvojio 20 tisuća kuna.

Osječki Ferivi polumaraton ujedno je i ekipno prvenstvo Hrvatske u maratonu, a svi zajendo najavljuju kako će ova utrka postati brend u gradu i prepoznatljiva u ovome dijelu Eruope.

Start je u nedjelju 24. ožujka u 10:30h s Trga Ante Starčevića

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari