Besplatni “ispušni ventil” u Kickboxing klubu Gladiator!

Unazad dva mjeseca, Kickboxing klub Gladiator iz Osijeka osvojio je nekoliko medalja na dva međunarodna natjecanja, na Otvorenom prvenstvu Brčko Distrikta (zlato, srebro i broncu u low – kicku u različitim kategorijama) te na 3rd Brod openu (zlato i dvije bronce) gdje smo imali i izazivača za K-1 europskog prvaka u teškoj kategoriji po WKU verziji.

Iz tog razloga klub je odlučio pokušati približiti ovaj sport svojim sugrađanima. Tijekom mjeseca srpnja organizira se Mjesec otvorenih vrata u Gladiatoru gdje se pozivaju svi zainteresirani, svih dobnih skupina, kondicijske spreme i iskustva da se pridruže besplatnim treninzima. Treninzi će biti svakim radnim danom od 20:00 do 21:30. Potrebna je dobra volja, kratke hlače i majica.

Ukoliko netko ne želi čekati srpanj da bi se priključio klubu, može to učiniti bilo kada jer ne postoje termini kada se konkretno upisuju novi članovi. Početnici su uvijek dobrodošli te svako osim od trenera, upute dobiva i od mentora (članova kluba koji treniraju duže).

Klub djeluje na lokaciji Vijenac Kraljeve Sutjeske u atomskom skloništu koje je potpuno opremljeno i zadovoljava svim standardima kickboxinga. Uz vreće za udaranje i ring, u sklopu kluba se nalazi i teretana koju članovi mogu koristiti. U klubu je cilj promicati sport, kulturu zdravog življenja i opuštanje kroz trening i rekreaciju. Treninzi se sastoje od rastezanja i zagrijavanja, učenja raznih borilačkih i kickboxing tehnika te vježbi snage te smatramo da je trening izvrsni “ispušni ventil” i odstranjivač stresa. U klubu su članovi koji bave sportom isključivo rekreativno, dok postoje oni koji se bave i natjecateljski što kroz određeno vrijeme svaki član može birati. Dobna granica za početak treniranja ne postoji te su svi dobrodošli.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari