Ljetni sportski kamp u organizaciji GD Osijek-žito

Kako bi predstavili aktivnosti koje očekuju djecu koja se uključe u rad kampa jučer je na Promenadi održana prezentacija u kojoj su sudjelovali članovi GD Osijek-Žita, te predstavnici Savjeta mladih Grada Osijeka i Udruge Balans.

“Podržavamo sportske aktivnosti mladih te već treću godinu zaredom dajemo podršku Ljetnom sportskom kampu. Pozivamo sve mlade da se uključe i tako aktivno provedu ljetna praznike”, rekao je Jurica Žanić ispred Savjeta mladih.

I ove godine osim fizičkih aktivnosti djecu očekuju i kreativne radionice, a osim toga u suradnji s udrugom Balans djeca će imati prilike čuti i nešto više o zdravoj prehrani.

“U Hrvatskoj je sve više pretile djece i zato je prevencija nužna. Zato smo se i uključili u rad kampa i nadamo se kako ćemo zajednički doprinjeti smanjenju broja pretile djece. Zdrava prehrana I fizička aktivnost vrlo su bitni, a najbolje je kada su udruženi na putu ka zajedničkom cilju”– dodala je Maja Gradinjan, magistra nutricionizma i znanosti o hrani.

Sve o Ljetnom sportskom kampu možete pronaći na službenim web i Facebook stranicama Gimnastičkog društva Osijek-Žito (Ljetni kamp 2013.). Za sve dodatne informacije kao i rezervaciju mjesta molimo javiti se na broj telefona 091 736 2708 (trenerica Tihana Salopek).

Pozivamo sve mališane da nam se pridruže te da i ovo ljeto, uz pomoć naših trenera, provedu zabavno vrijeme učeći osnove plivanja i gimnastike.  Vidimo se na treninzima 3. Ljetnog sportskog kampa Osijek 2013.!

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari