Osječka ekipa SK Metak najbolja na ekstremno teškom streljačkom natjecanju

Streljana Pamaps proteklog je vikenda bila domaćin jednom od najtežih streljačkih natjecanja EXTREME METAK 2013.

Ovo streljačko natjecanje u velikokalibarskom pištolju i revolveru poznato je kao iznimno zahtjevno za svakoga strijelca u klasičnom streljaštvu. U vrlo kratkom vremenu strijelci su morali precizno pogoditi metu sa čak 100 metaka kako u preciznom tako i brzom dijelu gađanja. Osječki strijelci ponovo su se pokazali kako su u samom vrhu hrvatskog streljaštva.

Ekipe streljačkog kluba Metak 1 (Šeper, Kuduz, Županić) i Metak 2 (Čunović, Bogdanović, Sudar) osvojili su zlato i srebro u pištoljskoj disciplini 50+50 i time pokazali dominaciju. U pojedinačnom dijelu najbolji je Antun Sudar iz SD Sveučilište Zagreb, srebrni je Zdenko Đumlija iz GSK Centar 1784 Osije k i brončani Boris Šeper is SK Metak Osijek. Među najbolje uspješno su se plasirali i Saša Županić SK Metak iz Osijeka na četvrto mjesto kao i Luka Kuduz SK Metak Osijek na peto mjesto. U revolverskoj diciplini 50+50 najbolja zlatna ekipa ponovo su osječani iz SK Metak (Čunović, Kuduz, Županić), drugi su Tri asa (Ferenc, Hegediš, Kuduz) a treči su GSD Osijek 1784 (Alardović, Aračić, Pastva).

U pojedniačnom dijelu ravolverskoj natjecanja pobijedio je Antun Sudar SD Sveučilište Zagreb, drugi je Filip Aračić GSD Osijek 1784 i treci je Ivan Rsandić SK Las Zagreb.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari