Postani dio Pannoniana – prijavi se kao volonter ili natjecatelj

Pannonian Challenge je sve bliže, a od danas su otvorene prijave i za sve one koji žele sudjelovati u samoj manifestaciji koja je prošle godine proglašena najboljom ekstremnom manifestacijom u Hrvatskoj.

Prije svih prijaviti se mogu volonteri, koji su jedno od zaštitnih obilježja Pannoniana, i naravno sportaši.

Mnogi kažu kako je volontiranje “navika srca”, a kroz godine organizacije Pannoniana pokazalo se kako su osječani uistinu vrlo srčani! Stoga i ove godine pozivamo sve zainteresirane mlade ljude da se pridruže organizaciji našeg najvećeg extreme sport i glazbenog festivala u regiji.

Volonteri su duša svakog festivala. To su oduvijek mladi ljudi puni pozitivne energije, entuzijazma i želje za timskim radom. Zahvaljujući njima Pannonian je dobio i vrlo važnu “Volontersku nagradu”, a kroz daljnju budućnost odlučili smo razvijati i međunarodnu suradnju primajući u volontere i mlade ljude iz drugih država.

Što se tiče sektora u kojima volonteri rade i pomažu, ponuda je vrlo raznolika te smo sigurni da će se svatko od prijavljenih pronaći u jednoj od ponuda. Ove godine na raspolaganju su sljedeći sektori: natjecanje i sport, infrastruktura i radovi, press i PR, glazba i kultura, ugostiteljstvo te ulaznice, bonovi i prijave.

[blockquote] Kako postati volonter?

Bez ikakvih problema!! Sve što trebate napraviti je ispuniti online prijavnicu – te kratki upitnik za prijavu volontera. Ako baš “TI” budeš odabran za volontera na Pannonianu, očekuju te nova poznanstva, vrijedno iskustvo i odlična zabava tijekom cijelog festivala. Svi primljeni volonteri na vrijeme će biti obaviješteni o protokolu i rasporedu volontiranja. Ako se još uvijek niste odlučili želite li nam se pridružiti, pročitajte više informacija o pogodnostima volontiranja na Pannonianu i požurite! Nećete požaliti![/blockquote]


[span class=attention]POGLEDAJTE: Pannonian Challenge na novoj adresi[/span]
[span class=camera]FOTO: Pogledajte kako izgleda novi skatepark[/span]

[blockquote]Prijave za sportaše

Krenule su i prijave za sportaše. Pa se tako sve mlade nade i oni koji se tako osjećaju, mogu prijaviti na natjecanje, no isključivo online. I ove godine očekuju nas vrhunski svjetski i hrvatski vozači, a ovo je vaša prilika da budete jedan od njih. Ako volite adrenalin, extreme, posjedujete opremu, određeno iskustvo i pozitivnu energiju, imate sve potrebno za prijavu.

Kako se prijaviti?

Iznimno lako! Kao i kod volontiranja, prijave za natjecatelje vrše se online i to upravo na ovome linku. Nakon što pročitate sva pravila i uvjete te kliknete pošalji, riješili ste sve što ste trebali. Od Vas se kasnije očekuju samo sitne procedure i dobra volja. Sretno!!! [/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari