Hrvački klub Osijek i SiB.hr vam poklanjaju put i kartu za finale Hrvatske MMA lige

Krajem prošle godine nekolicina članova započela je svoju profesionalnu karijeru u mješovitim borilačkim vještinama (engl. Mixed Martial Arts). Najuspješniji od svih bio je mladi Saša Milinković koji će u subotu 02.11.2012. u finalu Hrvatske MMA lige odmjeriti snage sa opasnim udaračem i prošlogodišnjim finalistom, Draženom Glavašem.

Dodajmo i kako je svojevrsnu uvertiru u finale Hrvatske MMA lige prošloga vikenda napravio Filip Ištoković koji je na jakom međunarodnom turniru u amamterskom MMA u organizaciji HK PIRANHA iz Zagreba u kategoriji -85 kilograma osvojio 1. mjesto pobjedivši sva tri protivnika prije isteka regularnog vremena, te se ujedno okitio i laskavom titulom najboljeg borca turnira,u razgovoru za naš portal trener HK Osijek Nikola Morača izrazio je zadovoljstvo Filipovim nastupom i ujedno najavio skori početak priprema za nadolazeće MMA turnire kao i za iduću sezonu CRO MMA lige u kojoj najavljuje nastupe i nekih novih imena iz osječkog hrvačkog kluba.



[important title=Nagradna igra]Povodom finala HK ”Osijek” organizira prijevoz u Zagrebačku dvoranu Cibonu sa čak dva autobusa. Karte su gotovo rasprodane, a prijevoz, jednu kartu za Cibonu i majicu u kojoj će Saša ići do kaveza su odlučili pokloniti sretnom čitatelju portala SiB.hr. Sve što trebate učiniti je u komentar napisati:
SiB.hr i HK Osijek me vodi na finale Hrvatske MMA lige!”

Dobitnica je Sanela Batrnek.[/important]

Tekst i foto: HK Osijek

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari