Osječki Aero klub nastavlja osvajati medalje

Međunarodno natjecanje u dvoranskim modelima u kategorijama F1N-150 i F1N na kojem su sudjelovali i članovi Aero kluba Osijek, s pet natjecatelja u juniorskoj konkurenciji, održano je u Zrenjaninu 16. ožujka.

Josip Lučić zauzeo je treće mjesto u kategoriji F1N-150 iza Alena Tucmana MK Zaprešić dok je prva bila Marin Pein CTK Čeminac.

Njegov klupski kolega Filip Glogoški u kategoriji F1N modeli koji se startaju izbacivanjem iz ruke zauzeo je drugo mjesto iza Alena Tucmana MK Zaprešić, a treći je bio Danilo Runić AK Nova Pazova. Ukupno se natjecao 41 natjecatelj.
Ovo natjecanje u jednom dijelu je imalo i revijalni karakter. Pod nazivom “Family cup” se natječu tri člana obitelji i rezultati se zbrajaju pa se proglašava ekipni plasman.

Dva su naša člana sa svojim roditeljima sudjelovala, te postigli slijedeće rezultate. Obitelj Glogoški u sastavu Filip, Neda i Stjepan zauzela drugo mjesto iza obitelji Gostojić dok su Igor, Nataša i Goran Nišević zauzeli treće mjesto.

Ukupno je sudjelovalo devet ekipa. Sljedeći vikend u Ludbregu završava polu sezona u dvoranskim modelima, a članovi Aero kluba Osijek s nestrpljenjem očekuju to natjecanje i jesenji nastavak sezone na dobrim pozicijama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari