”Pokreni se i učini nešto već danas!” Martial Arts Osijek

Pokreni se i učini nešto već danas! Imaš mogućnost isprobati jedan trening bez rizika te se upisati u nove grupe Martial Arts-a Osijek.



Iskoristi priliku i učini nešto za sebe dok je prvi probni trening besplatan, odluči se za grupu koja ti najviše odgovara. Isprobaj jedan od programa Martial Arts Osijek (kettlebell, kickboxing, krav maga) ili možda tražite privatne treninge?

Martial Arts Osijek osmislio je trening programe, prilagodio rasporede i omogućio različite lokacije kako bi mogli izabrati ono što je Vama i Vašoj djeci najprikladnije.


Tim Martial Artsa Osijek teži stalnom usavršavanju tehnika i polaganju certifikata kako bi Vas uvijek obučavali licencirani stručnjaci, koji Vam mogu pružiti najbolje od usvojenih vještina.



Martial Arts Osijek Vam može pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Treninzi Vam omogućavaju da se na zanimljiv način rješite negativnih čimbenika današnjice, kao što su: tegobe zbog slabe pokretljivosti vezane uz sjedilačka radna mjesta, stres i zdravstveni problemi te negativan pogled na sebe i svoje tijelo.

Brojni klijenti su iskušali pomno osmišljene programe te su počeli napredovati na navedenim poljima već u nekoliko tjedana. Dugogodišnji rad i ulaganje u razvoj programa doveo je klub u apsolutnu dominaciji na poljima borilačkih sportova, samoobrane (Krav Maga), Kickboxinga, kettlebella na cijelom području naše regije.

Nije upitno da Vas treneri i razvijeni programi Martial Arts-a Osijek mogu dinamično dovesti do zdravog načina života te privlačnog i izazovnog tijela.

Odaberite jedan od programa Martial Artsa te se prijavite na službenim web stranicama centra: Martial Arts Osijek

Ukoliko želite saznati dodatne informacije o terminima treninga u Osijeku i ostalim gradovima te drugim informacijama o Martial Arts Osijek, predlažemo da nas posjetite na FB ili Martial Arts Osijek web stranici.

https://www.facebook.com/martialarts.osijek?ref=hl
http://martial-arts.com.hr/

Za sva dodatna pitanja zvati na mobitel: 091/582-0413 Dragan Franjković.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari