Osječki borci uspješni proteklog vikenda

Osječki borilački klubovi nastupili su na brojnim natjecanjima proteklog vikenda. Tako su postigli zapažene rezultate.

Rezultati Judo kluba Osijek

U Samoboru 16.05.2015. je održano Prvenstvo Hrvatske u konkurenciji dječaka i djevojčica i juniora i juniorki na kojem je nastupilo 423 natjecatelja iz 51 kluba, a Judo klub Osijek je nastupio sa jednom natjecateljicom.

U konkurenciji djevojčica nastupila je Nika Katić u kategoriji -48 kg i sa 4 pobjede i 1 porazom zauzelo 3.mjesto.
U prvom kolu je bila bolja od Antee Maleš iz JK Dalmacijacement Split,drugo kolo od Nike Viden iz JK Župe Dubrovačke , treće kolo od Bele Grah ,Zagrebačka judo škola da bi u polufinalu bila poražena od Barbare Karačić JK Lika Zagreb.U borbi za 3. mjesto je bila bolja od Nives Grčić, JK Mladost Osijek.

Rezultati Judo kluba Mladost

16.05.2015. u Samobru je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke (U21) i dječake i djevojčice (U14). Nastupilo je ukupno 423 natjecatelja/ice iz 46 klubova.

Judo klub Mladost predstavljala su 4 juniora, 2 djevojčice i 5 dječaka.

Najbolje rezultate ostvarili su HRVOJE KUNČAK (junior do 73 kg, 26 natjecatelja) i IVA KUIĆ (djevojčica do 40 kg, 12 natjecateljica) koji su osvojili srebrna odličja i postali viceprvaci Hrvatske u svojim kategorijama. Brončano odličje osvojio je ANTONIO GARAŠIĆ (junior do 90 kg, 11 natjecatelja).

S 4 pobjede i 2 poraza na 5. mjesto plasirala se NIVES GRČIĆ (djevojčica do 48 kg, 18 natjecateljica).

Na 9. mjesta plasirali su se junior Filip Đaković (do 81 kg) te dječaci Patrik Hanić (do 34 kg), Borna Sokač i Marko Antonio Kaurić (obojica do 38 kg).

Nastupili su još junior Branimir Kunčak (do 81 kg) i dječaci Andrija Kraljičak (do 50 kg) i Ivor Mlinarević (do 55 kg) koji su ovaj put ostali bez plasmana.

Natjecatelje su vodili treneri Blaženko Krček, Zoran Malečić i Jelena Vuković Gotal.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari