Značajni uspjeh

Vukovarske gimnastičarke okitile se zlatom na međunarodnom turniru u Doboju

PR

Vukovarske gimnastičarke nisu nastupile u punom sastavu, ali su izvrsno odradile natjecanje i ostvarile odlične rezultate kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji

Prošlotjedne je subote u Doboju, Bosna i Hercegovina, održan 2. Međunarodni turnir “Olimp open”, natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici.

Bila je to prilika za članice GK Vukovar da nastupe izvan granica naše države i “odmjere snage” s natjecateljicama s kojima se ne susreću na natjecanjima. Domaćin ovoga natjecanja bio je GK Olimp iz Doboja te je cijelo natjecanje pripremljeno i odrađeno na visokoj razini.  

Vukovarske gimnastičarke nisu nastupile u punom sastavu, ali su izvrsno odradile natjecanje i ostvarile odlične rezultate kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji.

Mlađe juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Franka Markešić, 3. Lea Služek, 5. Ana Vuk, 7. Iris Špehar.

Juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Helena Badanjak, 2. Vita Panza, 6. Olivera Gavrilović, 11. Petra Kolarić.

Mlađe seniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Monika Zovko, 3. Ela Vojtkiv, 4. Valentina Mrkonja i 5. Nika Budim.

Odličnim nastupom, ove su vrijedne djevojke povećale svoju zbirku odličja za tri zlata u ekipnoj konkurenciji i tri zlata, jedno srebro i dvije bronce u pojedinačnoj konkurenciji.

Odmora nema jer već u subotu, 26. listopada slijedi posljednje 5. kolo KUPA Hrvatske za obvvezni program koje će se održati u Belom Manastiru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest