Međunarodni turnir

Najmlađi članovi KK Essekera ostvarili zapažene rezultate na KUPU Ivankovo

PR

Kata tim učenica (Katja, Petra i Florijana Unković) također je osvojio prvo mjesto, dok se kata tim mlađih kadetkinja (Donatella, Anja i Eva Fišer) ovoga puta morao zadovoljiti trećim mjestom

U subotu, 19. listopada u Ivankovu održan je međunarodni karate turnir KUP Ivankovo 2024. na kojemu su mladi natjecatelji KK Essekera ostvarili vrlo zapažene rezultate u katama i borbama.

U kategoriji cicibanki do finala došle su Jana Čajkovac i Katarina Lovković, pri čemu je Katarina rezultatom 2:1 došla do zlata, dok je Jani pripalo drugo mjesto.

U istoj kategoriji treća su mjesta osvojile Nera Milošević i Karmen Tomičić. Katarina je nastupila i u kategoriji mini učenica te osvojila treće mjesto.

U kategoriji učenica odličan je nastup imala Katja Kenjereš koja je odličnim izvedbama došla do finala u kojemu je nešto bolja bila predstavnica kluba iz Novog Sada te se na kraju morala zadovoljiti drugim mjestom. U istoj kategoriji, kroz repasažne borbe, do trećega je mjesta uspjela doći Petra Galić.

Odličan je nastup imala i Donatella Sertić u kategoriji starijih učenica koja je u ovome finalu bila bolja od natjecateljice iz Novog Sada, okitivši se zlatnom medaljom.

Donatella je nastupila i u starijoj kategoriji mini kadetkinja u kojemu je ponovno došlo do klupskog finala do kojega je sigurnim nastupima došla i Anja Stanojevljević. Donatella je u ovome meču došla do drugoga zlata, a Anji je pripalo drugo mjesto i srebrna medalja.

U nastupima kata timova najmlađi tim cicibanki (Jana, Nera, Karmen) osvojio je prvo mjesto.

Kata tim učenica (Katja, Petra i Florijana Unković) također je osvojio prvo mjesto, dok se kata tim mlađih kadetkinja (Donatella, Anja i Eva Fišer) ovoga puta morao zadovoljiti trećim mjestom.

U borbama je Petar Horvatović u kategoriji mlađih kadeta do 69 kg osvojio prvo mjesto, dok se u kategoriji kadeta do 70 kg morao zadovoljiti broncom i trećim mjestom.

Treće je mjesto osvojio i Adrian Klarić u kategoriji mlađih učenika +43 kg.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest