Veliki uspjeh

Karate Akademiji Osijek 28 medalja i drugo mjesto u ukupnom poretku na KUPU Ivankovo

PR

Članovi Karate Akademije Osijek pokazali su zavidnu razinu forme, osvojivši devet zlatnih, osam srebrnih i 11 brončanih medalja

Sa osvojenih 28 medalja na međunarodnom karate natjecanju KUP Ivankovo 2024. Karate Akademija bila je najbolja od osječkih klubova te u ukupnom poretku zauzela visoko drugo mjesto. Natjecanje održano u subotu brojilo je 407 natjecatelja iz 27 klubova i tri države.

Članovi Karate Akademije Osijek pokazali su zavidnu razinu forme, osvojivši devet zlatnih, osam srebrnih i 11 brončanih medalja, što je Akademiju u ukupnom poretku svrstalo na drugo mjesto najuspješnijih klubova natjecanja.

Zlatne su medalje pripale Josipi Ćuk, Petru Erdešiju, Lovru Iljkiću, Bartolu Klancu, Lani i Luki Mesiću, Teni Ogrebić i Franu Vukmaniću. Ekipno su odličja osvojili Nikola Mađarec, Gabrijel Nemet i Patrik Žižanović.

Dobitnici su srebrnih medalja David Balog, Karlo Batos, Sara Čupić, Ana Ivezić, Anđela Maračić, Nikola Mađarec i Luka Škripić, dok su ekipna odličja pripala Luki Mesiću, Karlu Batosu, Franu Vukmaniću i Petru Erdešiju.

U konačnici, brončane su medalje zavrijedili Karlo Balog, Adela Canjko, Luka Boban, Franka Čulić, Ana Ivezić, Nicole Miočević, Gabrijel i Lea Nemet, Elena Šegavčić, Niko Vuković te Petra Vukmanić (ml. seniorke i seniorke).

Dobre su nastupe zabilježili Brigitte Černohorski Budin, Iva Erdeši, Patrik Žižanović i Lea Marjanović, no ovoga je puta nedostajalo malo sportske sreće da bi se popeli na pobjedničko postolje.

Na natjecanju u Ivankovu po prvi puta iz Karate Akademije Osijek delegirana su dva suca, odnosno mlada sutkinja Dora Potkovac koja je po prvi puta obnašala sudačku dužnost na natjecanju i međunarodni sudac Tomislav Franjić.

Ekipu su na natjecanju vodili glavni klupski trener Goran Mesić, pomoćna trenerica Petra Vukmanić i pomoćni trener Luka Škripić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest