Veliki uspjeh

Nove medalje za vukovarske gimnastičarke pred domaćom publikom

PR

GK Vukovar je na ovome natjecanju imao predstavnice u ekipnoj konkurenciji u šest, a u pojedinačnoj konkurenciji u sedam kategorija

U Vukovaru u sportskoj dvorani Danijel Rehak u subotu je održano 3. kolo regije Istok u Osnovnom programu ženske sportske gimnastike. Pripreme za natjecanje bile su složene i zahtjevne. Natjecateljice su odradile ljetne pripreme tijekom cijeloga kolovoza. Treninzi su se održavali u gimnastičkoj dvorani i u Adici. Nakon početka školske godine, natjecateljice su se nastavile pripremati za drugi dio natjecateljske sezone. Ovo je prvo natjecanje u jesenjem dijelu sezone za Osnovni program.

GK Vukovar bio je domaćin i organizator ovoga natjecanja i uložen je veliki trud u pripreme kako bi se sve natjecateljice, zajedno sa svojim trenerima i navijačima, ugodno osjećali u Vukovaru.

Sudjelovali su klubovi iz gimnastičke regije Istok koji imaju natjecateljice u Osnovnom programu, a to su GK Osijek-Žito, GD Hrvatski sokol Valpovo, GK Sokol Slavonski Brod i domaćin GK Vukovar. Na natjecanju je bio predstavnik grada Vukovara Darko Dimić, pročelnik upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje, koji je pozdravio sve prisutne i proglasio natjecanje otvorenim.

GK Vukovar je na ovome natjecanju imao predstavnice u ekipnoj konkurenciji u šest kategorija, a u pojedinačnoj konkurenciji u sedam kategorija.

Vukovarske gimnastičarke ostvarile su sljedeće rezultate.

Starije djevojčice: ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Ivanković Antonija, 2. Jakobović Katja i 3. Simić Anja.

Mlađe kadetkinje: pojedinačno: 1. Dekan Hana i 3. Mićić Teodora.

Kadetkinje: ekipno 2. mjesto, pojedinačno: 1. Kraljević Marta, 8. Kremenjaš Ricarda, 10. Boto Bruna i 18. Ivanković Lucija.

Starije kadetkinje: ekipno 2. mjesto, pojedinačno: 3. Mićić Sara, 4. Hinić Sofija, 5. Peulić Nina, 7. Drmić Lota i 11. Damjanović Diana.

Juniorke: ekipno 3. mjesto, pojedinačno: 4. Jurčević Elena, 5. Gavrilović Ljiljana, 10. Lučić Lejla, 14. Mirosavljević Adrijana i 16. Rendulić Nora.

Starije juniorke: ekipno 3. mjesto, pojedinačno: 3. Severić Petra, 6. Jaman Mirjam, 8. Božanović Ana i 12. Anastasija Radojčić

Mlađe seniorke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno 1. Turukalo Tanja, 2. Andrašević Ela i 3. Andrašević Dijana.

GK Vukovar je, nakon ovoga natjecanja, bogatiji za dva zlata, dva srebra i dvije bronce u ekipnoj konkurenciji i četiri zlata, dva srebra i pet bronci u pojedinačnoj konkurenciji.

Treneri i uprava zadovoljni su ostvarenim rezultatima. Pred gimnastičarkama i trenerima još je mnogo posla kako bi na posljednjem, 4. kolu, u Slavonskom Brodu rezultati bili još bolji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest