Odmjerili snage

Taekwondo klub Osijek nastupio sa šestero natjecatelja na Čigra Openu u Zagrebu

PR

U mlađe kadetskoj konkurenciji nastupile su Lorena Mioč (-36 kg), Klara Degmečić (-40 kg), u juniorskoj konkurenciji Dea Marković (-55 kg) i Luka Torović (-59 kg), a u formama nastupio je mlađi kadet Domagoj Ljevar

Protekloga vikenda održan je Čigra Open 2024. u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu Zagreb. Na turniru nastupilo je 724 natjecatelja iz Slovačke, Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Na ovome turniru svoje su vještine mogli odmjeriti limači, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori iz najjačih klubova ovih zemalja.

Taekwondo klub Osijek nastupio je sa šest natjecatelja. U kategoriji kick (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi), kategorija Ž5 (2019. g.) nastupila je Lara Mioč. U mlađe kadetskoj konkurenciji nastupile su Lorena Mioč (-36 kg), Klara Degmečić (-40 kg), u juniorskoj konkurenciji Dea Marković (-55 kg) i Luka Torović (-59 kg), a u formama nastupio je mlađi kadet Domagoj Ljevar.

Na tatami prvo izlazi natjecateljica u kicku Lara Mioč koja nije uspijela doći do prva tri mjesta, ali organizator je za sve natjecatelje u kicku osigurao utješne medalje.

U disciplini mlađe kadetkinje Lorena Mioč u polufinalu gubi od predstavnice Tešnja Esme Šabanović 2:0 (2:1;8:0) i mora se zadovoljiti brončanom medaljom.

Mlađa kadetkinja Klara Degmečić nakon pobjede nad predstavnicom Kondora Nataliom Olić u borbi za medalju 2:0 (1:0; 2:0) gubi u borbi za finale od predstavnice zadarske Plovanije Leone Lleshi 2:0 (7:2;7:2) i ovaj puta mora se zadovoljiti brončanom medaljom.

Juniorka Dea Marković u borbi za medalju gubi od Jane Lacković (Čigra – Zagreb) 2:0 (6:3;7:4).

Junior Luka Torović također gubi u borbi za medalju 2:0 (10:5; 9:5) od predstavnika domaćina Vida Bilića (Čigra – Zagreb).

Predstavnik u formama Domagoj Ljevar osvaja srebrnu medalju u svojoj kategoriji mlađih kadeta od 4 do 1. geupa (godište 2013-2015.).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest