Značajan uspjeh

Tri zlata za Karate Akademiju Osijek na jakom natjecanju u Čakovcu

PR

Čestitke natjecateljima kluba na prikazanim borbama s obzirom na to da je ovo bilo prvo natjecanje u nastavku sezone i odličan pokazatelj za daljnji rad i napredak

Čakovec je bio domaćin 28. Karate natjecanja Međimurje Open 2024., što je ujedno bilo i prvo karate natjecanje u nastavku natjecateljske sezone.

Na natjecanju je sudjelovalo 808 natjecatelja iz 107 klubova i 12 država. Karate Akademija Osijek nastupila je sa svojih šest natjecatelja i osvojila tri zlatne medalje. To su bili Iva Erdeši (djevojčice 9-10 godina -27 kg), Petar Erdeši (dječaci 10-11 godina -34 kg), Luka Mesić (dječaci 10-11 godina +54 kg), Fran Vukmanić (13-14 godina -39 kg poraz u prvom kolu), Josipa Ćuk (11-12 godina -34 kg poraz u prvom kolu) i Franka Čulić (9-10 godina -31 kg u borbi za treće mjesto poraz na preglasavanje).

Čestitke natjecateljima kluba na prikazanim borbama s obzirom na to da je ovo bilo prvo natjecanje u nastavku sezone i odličan pokazatelj za daljnji rad i napredak.

Ekipu na natjecanju vodili su glavni trener Goran Mesić i pomoćna trenerica Petra Vukmanić. Sudačku dužnost obnašao je međunarodni sudac Tomislav Franjić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest