Sport / Odbojka

BOLJI OD RIBOLA

Odbojkaši Murse u finalu za prvaka države

Odbojkaši Murse u finalu za prvaka države
MOK Mursa-Osijek/Facebook

U trećem, odlučujućem susretu polufinala doigravanja za prvaka odbojkaši Murse nadmoćno su svladali ekipu Ribola iz Kaštela s 3-1 u setovima i time potvrdili prolaz u drugi uzastopni finale

Polufinalnu seriju doiigravanja za naslov prvaka Mursaši su u Kaštel Starom otvorili porazom, ali su se u bitku vratili pobjedom na svom terenu u Gradskom vrtu, a jučer ponovno u gostima izborili prolaz u finale, javlja Radio Osijek.

Momčad Zvonimira Bogdanovića bila je na visini zadatka i u majstorici – uzeli su prvi set (30:32), Ribola Kaštela se u drugom setu s 25:22 vratila u igru, no Osječani su od sredine trećeg seta preuzeli potpunu kontrolu igre. Oba završna seta dobili su s istim rezultatom: 17:25, 17:25.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

inalna serija repriza je prošlogodišnje završnice, a to znači da su u borbi za naslov ostali aktualni prvak Mladost i Mursaši. Igra se do tri pobjede, a prva utakmica je u četvrtak, 25. travnja u Zagrebu.

RIBOLA KAŠTELA 1
MURSA-OSIJEK 3

Dvorana Kaštel Stari: Gledatelja: 200. Suci: Brozić i Tota.

RIBOLA KAŠTELA: Močić 4, Jurković (L), Mustapić, Vlahović 9, Cikojević, Kulušić 16, Cvijović 3, Romić (L), Aganović, Martinović 3, Jurić 18, Jureta 11, Parčina, Cimbaljević 5.

MURSA-OSIJEK: Vuković 20, Ivančić 1, Dugandžić (L), Đirlić 9, Giljanović 27, Šunjo 1, Škugor, Viloria 7, Šoš, Perillus 6, Verasto, Bečeheli (L), Marszalek, Busak Vidaković.


Izdvojeno

Reci što misliš!