Sport / Odbojka

završnica u vinkovcima

Odbojkaši Murse poraženi u finalu Kupa

Odbojkaši Murse poraženi u finalu Kupa
Borna Jakšić/PIXSELL

Nakon dva i pol sata velike bitke u prepunoj vinkovačkoj dvorani Lenije odbojkaši Murse poraženi su od odbojkaša Mladosti rezultatom 1:3 (20:25, 19:25, 33:31, 20:25)

Sjajna atmosfera, pune tribine ljubitelja odbojke i zabavni program ispunjen uzbuđenjima obilježili su finale Kupa Snježane Ušić i Vinka Dobrića. U vinkovačkoj dvorani Lenije navijalo se iz petnih žila, a nakon višesatnih napetih borbi, naslov prvaka Hrvatske odnijeli su ženska i muška ekipa HAOK Mladost.

Prvi su snage odmjerili odbojkaši i to zagrebačka HAOK Mladost i prošlogodišnji pobjednik Mursa Osijek. Napeta borba trajala je četiri seta u kojima je bez obzira na domaći teren Slavonaca i jake navijače u pravoj triler završnici nadmoć ipak pokazala Mladost te tako u svoje vitrine stavila 23. naslov pobjednika. Finale Kupa Vinka Dobrića naposljetku je završilo pobjedom Zagrepčana rezultatom 3:1 (25:20, 25:19, 31:33, 25:20).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Čestitke mojoj ekipi na osvojenom Kupu. Mursa je dobro igrala, no mi smo pokazali kvalitetu i dobro odigrali ovu utakmicu. Dobro smo držali prijem, prolaz i side out. Posebno bih zahvalio publici što je došla u velikom broju. Bez obzira što su navijali za svoje Slavonce bilo je lijepo igrati u punoj dvorani.“ – istaknuo je igrač HAOK Mladost i MVP utakmice Marko Repek.

FOTO: Borna Jakšić/PIXSELL

Nakon odbojkaša došao je red i na odbojkašice, a napetost na utakmici ekipa HAOK Mladost i OK Dinamo bila je velika. U tri od četiri seta Mladost je pokazala bolju koncentraciju i kvalitetu, a utakmica je naposljetku završila rezultatom 3:1 (25:21, 25:16, 19:25, 22:25) i osvajanjem Kupa Snježane Ušić 14. put.


Izdvojeno

Reci što misliš!