Sport / Nogomet

10000 eura

Prvi turnir Sportalo kupa naredne subote u Našicama

Prvi turnir Sportalo kupa naredne subote u Našicama

Sportalo kup je ljetna Kutija šibica, natjecanje na kojem morate sudjelovati

U subotu s početkom u 17,00 sati u Našicama na terenima Srednje škole Isidora Kršnjavog odigrat će se prvi izlučni turnir Sportalo kupa. Riječ je o seriji od 16 turnira širom kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vukovara, a pobjednici svih turnira naći će se u Dardi 17. kolovoza kada će u borbu za glavnu nagradu od 10 000 eura.

Prijave za turnir u Našicama su otvorene, ekipe će svoje sudjelovanje platiti 100 eura ukoliko ekipe prijave ranije, odnosno 130 eura na sam dan turnira. Uz to je i broj ekipa ograničen pa organizatori pozivaju na ranije prijave putem OBRAZCA ili putem E-maila [email protected].  Na svim izlučnim turnirima osigurana je nagrada za pobjednike u iznosu od 300 eura, pa ukupan nagradni fond ide na velikih 14 800 eura!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se Slavonije i Baranje tiče, turniri će se u sljedećih 40ak dana održati i u Valpovu, Dardi, Požegi, Pakracu, Vukovaru, Vinkovicima, Lužanima i Đakovu, a svi termini i detaljne lokacije će biti javno dostupni.Osim bogate novčane nagrade, sigurno se odličan motiv može pronaći i u epitetu najbolje malonogometne družine u kontinentalnoj hrvatskoj, Sportalo kup je ljetna Kutija šibica, natjecanje na kojem morate sudjelovati!


Izdvojeno

Reci što misliš!