Sport / Nogomet

cure snimke

VAR afera: Nakon derbija Osijeka i Dinama Marić je pokazao lažnu snimku?!

VAR afera: Nakon derbija Osijeka i Dinama Marić je pokazao lažnu snimku?!
Davor Javorović i Borna Jakšić/PIXSELL

Hrvatsku pak od jučer potresaju snimke iz VAR sobe, a jedna od njih je i ona s utakmice Osijeka i Dinama

Navijači Osijeka još se jako dobro sjećaju šokantnog poraza protiv Dinama nakon vodstva od 2:0, ali se još bolje sjećaju i suđenja na toj utakmici kad je sudac Zebec uz pomoć VAR-a dva puta pokazao na najstrožu kaznu.

Odmah narednog dana vođa sudaca Bruno Marić sazvao je konferenciju za medije na kojoj je pokazao snimke iz VAR sobe i tako pokušao saprati krivicu s svoje organizacije. Već tad, naš portal pisao je o tome kako je Marić pokazao jednu snimku na konferenciji, dok je u prijenosu uživo pokazana sasvim drugačija snimka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatsku pak od jučer potresaju snimke iz VAR sobe, a sad Dalmatinski portal piše i o novoj snimci koja dolazi upravo s navedene utakmice Osijeka i Dinama. Naime, kako donose kako je snimka koja je puštena na navedenoj konferenciji za medije potpuno drugačije od snimke koju oni imaju u posjetu.

upitno i vrijeme snimke VAR ili VARanje!? Marić jednu snimku pokazao na konferenciji, a drugu uživo na utakmici

Ukoliko se pokaže kako je ovo istina i ukoliko u javnost procure i neke nove snimke, a prema svemu sudeći hoće, postavlja se pitanje odgovornosti svih u lancu, a posebice sudačke organizacije i Brune Marića, ali i cijele vrhuške HNS-a. Također, postavlja se i pitanje potencijalnih tužbi od strane klubova i otvara se svojevrsna Pandorina kutija.

Zasigurno, zanimljivi dani su pred nama, a novi derbi Osijeka i Dinama već je pred vratima.


Izdvojeno

Reci što misliš!