Sport / Nogomet

"Ich bin Rapidler"

Jarni nije prvi, ovako je Vlatko Marković govorio kontra Osijeka protiv Rapida

Jarni nije prvi, ovako je Vlatko Marković govorio kontra Osijeka protiv Rapida
Sanjin Strukic/PIXSELL

"Ich bin Rapidler" rekao je tad Marković i izazvao gomilu negativnih komentara

Robert Jarni, sad već bivši izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske smijenjen je s mjesta izbornika nakon što je uzburkao javnost svojom izjavom, odnosno komentarom o večerašnjoj utakmici između Betisa i Dinama.

"Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu", rekao je Jarni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah je na to reagirao igrač Dinama, Bruno Petković, koji je Jarnia nazvao klaunom, a HNS je ekspresno reagirao i smijenio Jarnia s mjesta izbornika pod egidom kako svi moraju misliti pro hrvatski.

Mi smo se pak sjetili izjave bivšeg predsjednika HNS, a nakon toga i visokog dužnosnika FIFE, Vlatka Markovića koji je vrlo otvoreno u dvoboju Osijeka i Rapida navijao za bečki klub.

FOTO: Privatna arhiva

"Ja sam naravno i dalje navijač Rapida, Rapid je bio najbolja momčad koju sam ikada imao priliku trenirati, a Zapadna tribina fantastičan navijački blok koji želim ovim putem pozdraviti. S druge strane, ja sam predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, tako da danas u mom srcu kucaju dvije strasti", rekao je između ostalog Marković i izazvao gomilu kritika osječke javnosti. 

Osijek je srećom dva puta pobjedio tad moćni Rapid i izbacio ga iz Europe.


Izdvojeno

Reci što misliš!