Sport / Nogomet

otvorenje na ljeto

Stadion na Pampasu dobio uporabnu dozvolu, kreće unutarnje uređenje i otvorenje

Stadion na Pampasu dobio uporabnu dozvolu, kreće unutarnje uređenje i otvorenje
Davor Javorovic/PIXSELL

U idućoj fazi, a do svečanog otvaranja samo stadiona i trening kampa, slijedi opremanje unutarnjih prostorija i sijanje trave, odnosno postavljanje umjetne podloge na pomoćnim terenima

Novi stadion i trening kamp Nogometnog kluba Osijek u ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine dobio je pravomoćnu uporabnu dozvolu za izgrađenu građevinu športsko-rekreacijske namjene - Škola nogometa i stadion NK Osijek, 2. skupine.

Stadion Pampas, ožujak 2023.
prava arena Nepoznato o stadionu na Pampasu: Prodani svi Sky Boxevi, najveća kuhinja u gradu i posebni senzori u gostujućem tunelu

"Prethodno je obavljen tehnički pregled kojim je utvrđeno da je građevina izgrađena u skladu s izvršnim aktom za građenje u pogledu ispunjavanja temeljnih zahtjeva za građevinu, lokacijskih uvjeta i drugih uvjeta određenih aktom za građenje. Građevina je priključena na prometnu površinu i druge građevine i uređaje komunalne ili druge infrastrukture. Privremene građevine u okviru pripremnih radova, oprema gradilišta, neutrošeni građevinski materijal, te otpad uklonjeni su, a zemljište na području gradilišta i na prilazu gradilištu dovedeno je u uredno stanje", objavili su na službenoj stranici kluba.

Opus Arena Osijek Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stadion Pampas - noćna rasvjeta Fotogalerija

U idućoj fazi, a do svečanog otvaranja samog stadiona i trening kampa, slijedi priprema terena i unutarnjih prostorija za postupak licenciranja stadiona za odigravanje svih službenih utakmica.

Kako je ranije objavljeno, novi stadion zvat će se Opus Arena, a samo otvorenje planirano je u lipnju ili srpnju.


Izdvojeno

Reci što misliš!