Sport / Nogomet

Grad na dravi

Navijači predstavili prvi broj Bijelo-plave revije posvećene voljenom klubu

Navijači predstavili prvi broj Bijelo-plave revije posvećene voljenom klubu
Davor Javorovic/PIXSELL

Bijelo-plava revija sjajan je dokument koji je obavezno štivo za sve navijače Osijeka

U Kulturnom centru Osijek predstavljena je Bijelo-plava revija, časopis posvećen Nogometnom klubu Osijek, njegovim navijačima, ali i svim drugim zaljubljenicima u sport.

Predstavljanju su nazočili navijači, koji su i zaslužni za samu reviju, predstavnici NK Osijeka, bivši sportaši te predstavnici grada i županije. Revija je osmišljena kao dokument koji će svakom navijaču dati uvid u aktualnosti u i oko kluba, pokazati navijački pogled na trenutno stanje, a mlađim generacijama poslužiti i kao podsjetnik na bogatu povijest voljenog kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Revija sadrži 52 stranice i može se pronaći na kioscima u cijeloj Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim amaterima i profesionalcima koji su sudjelovali u stvaranju revije", rekao je Anđelko Balikić, urednik same revije i član Kluba navijača Bijelo-plavi koji je nositelj cijelog projekta.

Iduća tema Bijelo-plave revije bit će novi stadion na Pampasu, a kako je naglasio moderator predstavljanja, najvažniji čovjek u toj priči je direktor kluba Vlado Čohar koji je po prvi put i stao pred same navijače.

Bijelo-plava revija Fotogalerija

"Mi kao klub stali smo iza ovog projekta 100 posto i to ćemo činiti i u budućnosti. Želja nam je postići "hype" i zajedništvo u budućnosti pa i izaći izvan granica grada", rekao je Čohar.

Nazočnima su se obratili i dožupan osječko-baranjski Mato Lukić i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić koji su obojica pravi istinski navijači bijelo-plavih.

"Da, istina je. Svojevremeno sam zajedno s 100 prijatelja navijača pjevao pod prozorom navijačke pjesme tijekom sjajne europske jeseni kluba, a i danas živim tu istu strast prema Osijeku", rekao je Lukić i pozdravio izdavanje revije.

Gradonačelnik Osijeka pozvao je pak sve navijače na stadion već ove subote kad Osijek igra protiv Rijeke, a istaknuo je i: "Klub bez navijača je umjetan klub. Zato je grad podržao ovaj projekt i stao iza njega. Uskoro ćemo dobiti i novi stadion, a čeka nas i produžetak promenade pokraj stadiona, rekonstrukcija Strossmayerove i drugi projekti."

Na kraju je naravno sve završilo himnom kluba Grad na Dravi i prigodnim druženjem svih okupljenih.
 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!