Sport / Nogomet

35,6 milijuna eura

Dolaskom Lovrića Osijek je srušio svoju rekordnu vrijednost na Transfermarktu

Dolaskom Lovrića Osijek je srušio svoju rekordnu vrijednost na Transfermarktu
Davor Javorović/PIXSELL

Lovrić je i jedini član osječke svlačionice u top 10 igrača po vrijednosti u Prvoj HNL

Dolaskom Kristijana Lovrića NK Osijek vrijednost NK Osijek na popularnoj stranici za nogometne transfere i vrijednosti igrača na rekordnih  35,6 milijuna eura, milijun više nego što je vrijedila u jednom trenutku prošle sezone.

Prvo mjesto po vrijednosti drži baš Lovrić s 5 milijuna. On je i jedini član osječke svlačionice u top 10 igrača po vrijednosti u Prvoj HNL. Slijedi Ramon Mierez s 4 milijuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Golman Ivušić s 3,5 milijuna eura (među golmanima u Prvoj HNL samo je Dominik Livaković na većoj cijeni) drži treće mjesto, a mladi Mihael Žaper 3,0 milijuna eura četvrto. Obojica imaju tendenciju rasta vrijednosti.

Zaim slijede mađarski i slovenski reprezentativci. Laszla Kleinheislera i Damjana Bohara Transfermarkt je procijenio na 2,5 milijuna eura.

Slijedi Mijo Caktaš (2 milijuna eura), Mile Škorić (1,8 milijuna eura), potom Darko Nejašmić s 1,3 milijuna, a što je gotovo trostruko povećanje u odnosu na prošlo ljeto kada je tek došao u Gradski vrt.

Zadnji na listi sa sedam znamenki je Danijel Lončar s okruglih 1 milijun eura.Što se tiče Prve HNL, daleko je najskuplji i dalje Dinamo s vrijednošću 101.35 milijuna eura, slijedi Hajduk 40.40 milijuna eura, treći je Osijek s 35.6 milijuna. Najskuplji HNL igrač je Dinamovac Luka Ivanušec (13.5 milijuna eura).


Izdvojeno

Reci što misliš!