Sport / Nogomet

predsjednik ponosan na reakciju

Igrači Osijeka prihvatili smanjenje plaća: ''Svjesni smo situacije...''

Igrači Osijeka prihvatili smanjenje plaća: ''Svjesni smo situacije...''
Davor Javorovic/PIXSELL

NK Osijek je prvi povukao potez koji će vjerojatno i svi ostali klubovi slijediti

Igrači Osijeka, koji su već 10-ak dana u samoizolaciji, kao i ostali nogometaši, prihvatili su prijedlog predsjednika kluba Meštrovića o smanjenju plaća. 25% bit će im smanjeno bespovratno, a 25% će dobiti nazad kad se situacija unormali i nogomet vrati.

"Drago mi je da su naši igrači i klupski djelatnici svi, od prvog do zadnjeg, prihvatili smanjenje svojih primanja, svjesni težine i okolnosti u kojima smo se našli.", rekao je Meštrović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Shvaćamo situaciju u kojoj smo se svi našli. Bit će svega u razdoblju koje slijedi, nekima i teže nego nama, kažu, bit će i otkaza, ljudi će ostajati bez posla, pa i primanja. Mi smo u povoljnijem položaju kao nogometni profesionalci, ali bez obzira na to tko što mislio i kakve predrasude o nama imao, ni mi nemamo zalihe u novcu da možemo reći da smo se osigurali. Nedostajat će i nama, nekom više, nekom manje, ali u istom smo problemu i shvaćamo okolnosti u kojima se nalazimo. Vjerujemo ljudima koji vode klub i svojim ponašanjem želimo pomoći da se nastala situacija što lakše prevlada, a mi nismo izdvojeni iz nje i dijelimo sudbinu sa svima. Najbitnije je da se sve smiri, da pandemija prođe, da oboljelih bude što manje, o onom drugom ne usudim se ni misliti ni govoriti. Drži me, sve nas drži vjera, da doći opet oni dani kada ćemo razmišljati i govoriti o nogometu.", rekao je kapetan Škorić.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!