Sport / Nogomet

NK Osijek: Vraća se Jurica Pranjić

NK Osijek: Vraća se Jurica Pranjić

Živo je u Gradskom vrtu ovih dana. Prošlog tjedna stigao je bivši kapetan Hrvatskog dragovoljca, Davor Špehar, a od ovog tjedna bijelo-plavi igrački kadar bogatiji je za još dva igrača-povratnika.

Na novu posudbu iz Hajduka  vratio se Matej Jonjić (na cijelu sezonu i smjeti će igrati proiv Hajduka), a nakon tri godine u Gradski vrt vraća se i Jurica Pranjić.  Riječ je o stoperu koji je ponikao u Osijekovoj školi nogometa, a posljednje dvije sezone proveo u redovima Slaven Belupa.

- Pranjić treba još obaviti liječnički pregled i ako sve bude u redu, pristupit ćemo potpisivanju ugovora. Ako završimo i taj posao onda smo popunili sva mjesta u defanzivnom dijelu momčadi. Trener je želio četiri stopera te po dva beka na svakoj strani i sad to imamo - kaže za Glas Slavonije Ivo Smoje, tehnički direktor NK Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S time je defanziva posve zatvorena. Trener Tomislav Rukavina dobio je ono što je želio - po dva igrača na svakoj poziciji. Na desnom beku tu su Matas i Špehar, na stoperskim pozicijama Jonjić, Bralić, Novaković i Pranjić, a na lijevom beku Borna Barišić i Pavić.

Ali neće Osijek stati na tome, sad je na redu popunjavanje ofenzivnih redova. Tražit će se jedan veznjak, jedno ili dva krilna igrača i jedan napadač. Imena su zasad tajna.

S druge strane, o odlascima se malo govori. Zna se kako postoji zanimanje za Tomislava Šoršu, Josipa Mišića i Antonija Pavića. Prema onome kako razmišljaju u osječkom prvoligašu voljni bi bili pustiti Šoršu. Od Mišića se očekuje daljnji napredak u izrastanju u idejnog vođu momčadi, a Pavić je važna uzdanica na lijevoj strani.

[blcokqoute]Osječani će danas odigrati pripremu utakmicu protiv NK Tomislava. Utakmica na igralištu u Livani počinje u 18h.[/blcokquote]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!