povijesna knjiga

Lega s istoka izdao knjigu: Priča o Gradskom vrtu kroz oči navijača

nk-osijek.hr

Suvenir na mjesto gdje smo živjeli, gdje smo se radovali, gdje smo tugovali, gdje smo odrasli

Tomislav Buljubašić, voditelj podcasta Bijelo-plavi i autor knjige Tempo, Slavija! koja govori o ranim počecima nogometa u Osijeku pa i samog NK Osijeka, izdao je svoju drugu knjigu koja će zasigurno postati obavezno štivo svakog navijača Osijeka.

Knjiga Život na Gradskom vrtu, u trenucima kad NK Osijek na njemu treba odigradi vjerovatno svoje dvije posljednje utakmice, u 30-ak poglavlja donosi priču o Nogometnom klubu Osijek, njegovoj povijesti i povijesti njegova stadiona kroz oči jednog navijača.

“Ona je i jedan od načina kojima se opraštamo od stadiona uz koji su vezane generacije navijača i igrača”, kaže autor.

Knjiga sadrži mnogobrojne fotografije, tablice, grafike i vremenske crte koje predočavaju bogatu povijest kluba. 

“Ova je knjiga jedinstvena i zato što prvi put donosi kompletnu statistiku kluba, ali i omjere s Dinamom, Hajdukom i Rijekom te listu najboljih strijelaca u cjelokupnoj povijesti kluba”, dodaje Buljubašić.

Knjiga sadrži čak 280 stranica u boji, a njezino posljednje poglavlje još se piše. Posjetite Gradski vrt na utakmicama protiv Dinama i Rijeke i postanite i vi dio povijesti.

Prednarudžbe knjige Život na Gradskom vrtu možete napraviti već danas putem linka ili možete naručiti na mail knjige@doloco.eu ili telefonom 099 2515 775.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari