transfer koji je sve šokirao

Pogledajte što su navijači Osijeka napisali Bočkaju ispred njegove kuće u Tenji nakon potpisa za Dinamo

Davor Javorović/PIXSELL

Transfer koji je pokvario božićne blagdane navijačima Osijeka

Petar Bočkaj novi je igrač Dinama. Vijest je to koja je odjeknula kao bomba jučer Osijekom, ali i cijelom Hrvatskom. Bjelica je svog možda i najboljeg igrača “dao” u sred sezone glavnom konkurentu za osvajanje naslova prvaka.

“Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće”, komentira je transfer Bjelica.

Slaba je utjeha to za navijače Osijeka, koji su razumljivo ljuti i razočarani ovom viješću.

Bočkaj je u Osijeku od 2017. godine, postao je miljenik tribina, idol klincima i naravno navijače boli njegov odlazak. Posebno još nakon svih izjava ove godine kako mu je želja ostati u Osijeku, osvojit naslov prvaka…

>> Bočkaj nakon potpisa za Dinamo: “”Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi””

U odlasku Bočkaja iz Osijeka navijače još više boli što ga je klub dao u Dinamo, glavnog konkurenta za naslov prvaka. Pokazuju to i brojni negativni komentari na službenim Facebook stranicama kluba.

Neshvatljiv potez kluba koji ima šampionske ambicije možda  bude ipak malo ublažen ako se pokažu istinite priče koje su se jučer pojavile u javnosti. Navodno, Osijek je za Bočkaja dobio između 2-3 milijuna eura te Dinamove igrače s klupe – Tolića i Leovca. A spominje se i da je kupljen Kristijan Lovrić iz Gorice što bi uistinu bilo pojačanje za Bijelo-plave. No, sve su to samo priče i nagađanja…

>> Otkriveno koliko je novaca Osijek dobio za Bočkaja plus dva igrača Dinama. Šuška se da dolazi i velika HNL zvijezda

Inače, koliko su navijači razočarani jučerašnjim transferom svjedoči i poruka koju su jučer izvjesili ispred Bočkajeve obiteljske kuće u Tenji: “PERO, DOBRO SI NA GA STERO”.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari